Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta participă la întâlnirea conducerii PSD cu grupul de la Senat

ro

30 Aug, 2015 18:16 937 Marime text
 
Premierul Victor Ponta participă astăzi la întâlnirea conducerii PSD cu grupul senatorilor social-democrați, la reuniune fiind prezent și președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, informează Agerpres.

„Cum adică de ce am venit? De când sunt prim-ministru, am lipsit vreodată de la grupul de la Senat? Puneți niște întrebări de duminică", a declarat acesta, la intrare în sala grupului PSD din Senat.

Surse social-democrate au confirmat, în cursul acestei săptămâni, că Ilie Sârbu intenționează să-și anunțe demisia de la conducerea grupului PSD din Senat. Potrivit surselor citate, Ilie Sârbu ar urma să facă acest anunț la reuniunea grupului parlamentar, scrie Agerpres.

Totodată, luni, la Parlament, va avea loc ședința Grupului PSD din Camera Deputaților, unde va participa și președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea.

„Vom avea întâlnirea cu grupurile parlamentare. Nu vom avea o întâlnire în comun. Vom avea duminică, la ora 17,00, o întâlnire cu grupul din Senat. Întâlnirea va avea loc chiar la grup, în Senat. Și luni, la ora 17,00, întâlnire cu grupul de la Camera Deputaților", a afirmat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă, la finalul BPN al PSD din această săptămână.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii