Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedelistul Ionuţ Albu îşi va înlocui tatăl în Consiliul Local Cerchezu

ro

11 Sep, 2010 02:13 1681 Marime text

Deputatul Constantin Chirilă ne-a confirmat faptul că l-a propus pe consilierul local PDL din Mangalia, Dan Moldovan, preşedinte interimar al organizaţiei locale PDL Cerchezu, rămasă fără şef ca urmare a trecerii în nefiinţă a consilierului local PDL din Cerchezu, Vasile Albu.

Vasile Albu a încetat din viaţă, luni, 6 septembrie, în urma unui infarct miocardic. „L-am propus pe Dan Moldovan să se ocupe de această organizaţie pentru el se ocupă de coordonarea mai multor organizaţii locale din sud, iar colegii mei au fost de acord", ne-a declarat parlamentarul Constantin Chirilă. Democrat-liberalul a subliniat însă că aceasta este o soluţie provizorie. „La alegerile pentru şefia organizaţiei se va desemna un nou preşedinte, dintre reprezentanţii PDL din comuna Cerchezu, care ar putea fi şi candidatul PDL pentru funcţia de primar", a precizat Chirilă.

Un nume ce va fi luat în considerare pentru este şi cel al fiului lui Vasile Albu - Ionuţ Albu, preşedinte al organizaţiei de tineret a PDL Cerchezu. Deocamdată, Ionuţ Albu îşi va înlocui tatăl în Consiliul Local Cerchezu, fiindurmătorul pe listă.    

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • no name 10 Dec, 2010 23:50 dumnezeu sa te odihneasca domnul albu vasile un om puternic cu caracter care lupta pentru schimbarea primarului ion constantinescu el dorea ca oamenii din sat sa aiva un trai mai bun si sa construiasca.era un om activ si foarte saritor dumnezeu ia pe cei buni langa el nu pe cei prosti imi pare foarte rau acum nu mai are cine sa se lupte pt comuna cerchezu