Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun a venit şi la micii fotbalişti de la Academia Farul (galerie foto)

ro

23 Dec, 2015 12:14 2208 Marime text
Moş Crăciun i-a vizitat astăzi şi pe micii fotbalişti de la Academia Farul Constanţa. Pentru că s-au antrenat bine, au ascultat de antrenori şi au câştigat multe meciuri, puştii au primit cadouri de la Moş Crăciun, care a promis că va veni şi la anul, cu desaga şi mai mare.

„Ne-am gândit ca în fiecare an să le facem încă o bucurie acestor copii şi să păstrăm tradiţia“, a declarat Lucian Marinof, antrenorul coordonator al Academiei Farul. 

„Aşteptam cu nerăbdare cadourile de Crăciun şi le-am primit. Îmi doream o minge. Joc fotbal de doi ani. Merg la toate meciurile echipei mari şi peste ani vreau şi eu să ajung acolo. Mi-am dorit foarte mult să fac fotbal. Am dat multe goluri. De la echipa mare îmi place cum joacă Sorin Chiţu“, a spus şi puştiul Sezer Asan, de la grupa 2006. 

„A devenit o tradiţie să le oferim pachete copiilor la sfârşitul anului. Anul acesta a fost mai sărăcăcios, dar la anul vrem să facem şi un spectacol, iar pachetele să fie mult mai bogate“, a spus şi Bogdan Chiriţă, preşedintele Academiei Farul.           
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii