Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moșul înlocuiește sania cu elicopterul O sosire spectaculoasă în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu (FOTO)

ro

16 Dec, 2023 14:37 756 Marime text

Moș Crăciun a sosit în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu cu elicopterul continuând astfel tradiția în Forţele Aeriene Române. Familia Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu cu mic, cu mare, l-a primit cu bucurie pe Moș Crăciun. 

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, atmosfera de sărbătoare aducându-ne emoţia întâlnirii cu Moş Crăciun, transmit reprezetanții Bazei  57 Aeriană Mihail Kogălniceanu pe pagina de sociazare. 

În loc de obişnuita sanie şi renii tradiţionali, Moşul a coborât dintr-o aeronavă IAR-330 Puma L-RM din dotarea unităţii dăruind cadouri copiilor personalului bazei şi celor din comunitatea locală din Mihail Kogălniceanu. 

În aşteptarea Moşului, Muzica Militară a Forţelor Navale și un grup de colindători de la grădiniță Nordic au încântat audienţa cu un program de colinde româneşti tradiţionale şi internaţionale specifice Crăciunului iar copiii din cadrul C.S.C. Mihail Kogălniceanu au prezentat un demonstrativ de taekwondo.


foto: Facebook/ Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu 


Citește și:

Poliţiştii de frontieră, la datorie în perioada premergătoare Sărbătorilor de iarnă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii