Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Tulcea au oferit speranță și bucurie unor familii la care Moș Crăciun nu poate ajunge (FOTO)

ro

21 Dec, 2023 14:20 649 Marime text

Crăciunul este sărbătoarea sfântă a generozității, de aceea noi, jandarmii tulceni, am dorit să oferim speranță și bucurie unor familii la care Moș Crăciun nu poate ajunge.

Am cunoscut familii cu 6, chiar și cu 9 copii minunați, care ne-au bucurat cu chipurile lor blânde și senine, dar care ne-au atins și sufletele cu poveștile lor de viață triste.

Am ascultat poveștile a peste 20 de copii, care fie și-au pierdut tatăl, iar mama a rămas singurul sprijin, fie au fost părăsiți de mamă și sunt crescuți doar de tată pe care-l văd ca pe un erou, fie sunt pe un drum al vietii lor plin de obstacole.

Poveștile lor s-au transformat în lecții pentru noi pentru că am înțeles că viața e un drum ce merită parcurs indiferent de cât de rele sunt condițiile!- transmite IJJ Tulcea. 

Prin donațiile colegilor, am putut să dăruim haine, încălțăminte, jucării, rechizite, alimente de bază și dulciuri, iar bucuria copiilor şi a celor care ne-au primit azi în casele lor a reprezentat pentru noi cea mai mare răsplată. 

 Îi mulțumim preotului Avram Tudor din cadrul Parohiei Lăstuni, care a ajutat la identificarea acestor familii greu încercate.

Prin solidaritate, putem aduce zâmbete. 

Sărbători binecuvântate tuturor!




foto: IJJ Tulcea 



Citește și:

Primăria Mihail Kogălniceanu. Cadouri și bucurie pentru tinerii locuitori ai comunei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii