Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se toacă un milion Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se deschide de Sfântul Andrei! Cine asigură serviciile artistice, scenotehnica, butaforiile și montarea patinoarului (DOCUMENTE)

ro

30 Nov, 2023 17:00 1888 Marime text
  • Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se va deschide astăzi, 30 noiembrie, la ora 17:00 cu ateliere de sezon, concerte, căsuța lui Moș Crăciun, colinde, trenulețe, dar și numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri
  • Programul zilnic al târgului va fi în intervalul 14:00 – 22:00, iar în weekend porțile Târgului de Crăciun se vor deschide cu două ore mai devreme, de la ora 12:00
  • Anul acesta, Primăria Constanța plătește pentru organizarea Târgului aproape 1.000.000 de lei
 
 
 
Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se va deschide astăzi, 30 noiembrie, la ora 17:00 cu ateliere de sezon, concerte, căsuța lui Moș Crăciun, colinde, trenulețe, dar și numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri.

Nu au fost uitați nici cei cărora le place patinajul, de aceea Primăria Constanța  a amenajat un patinoar.

Programul zilnic al târgului va fi în intervalul 14:00 – 22:00, iar în weekend porțile Târgului de Crăciun se vor deschide cu două ore mai devreme, de la ora 12:00.

Anul acesta, Primăria Constanța plătește pentru organizarea Târgului aproape 1.000.000 de lei.
 
Noi contracte atribuite pentru scenografie și butaforii de Crăciun
 
Primăria Constanța a atribuit noi contracte de prestări servicii pentru Târgul de Crăciun 2023.

Contractul de servicii de scenotehnică în valoare de 137.207 lei cu TVA a revenit gălățenilor de la Procesor Tech SRL.

Compania va asigura amenajarea scenei și asigurarea sunetului și luminilor pe toată perioada Târgului de Crăciun.
 
Procesor Tech SRL
 
Firma înființată în 2003 face comerț cu amănuntul al discurilor și benzilor magnetice cu sau fără înregistrări audio/ video , în magazine specializate.
În 2022, gălățenii au raportat o cifră de afaceri de 1.569.010 lei, profit de 499.425 lei și un singur angajat.

Asociați și administratori sunt Nicușor Marian Chipăilă și Cornel Cristu din Brăila și tulceanul Ion Cristian.

Compania a mai bifat alt 200 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro.
 
Cel de-al doilea contract atribuit recent de municipalitate este cel privind prestări servicii privind furnizarea prin închiriere diverse articole decorative (Butaforii Crăciun).

Contractul a fost semnat cu SC Scenoart Construct Group SRL, din Haieu, județul Bihor, care va încasa de la Primăria Constanța 133.875 de lei cu TVA.
 
Despre Scenoart Construct Group SRL
 
Compania a fost înființată în 2021 și se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

În ultimul an fiscal, firma a avut o cifră de afaceri de 2.646.657 lei, profit de 1.535.304 lei la un număr mediu de 17 angajați.

Asociat unic și administrator este Tiberius Paul Szasz.

De la înființare și până în prezent, compania a câștigat alte 27 de contracte din achiziții publice.
 
Stellar Events se ocupă de artiști iar firma familiei Vasea amenajează patinoarul
 
Pentru același eveniment, Primăria Constanța a mai atribuit contracte pentru asigurarea serviciilor unor artiști în perioada 01 – 27 decembrie 2023 la evenimentele organizate de municipalitate la Târgul de Crăciun organizat. Acesta a revenit companiei SC Stellar Events SRL, din București, care va primi 269.700 de lei fără TVA sau 320.943 cu TVA, vezi secțiunea „citește și".


Stellar Events SRL
 
Firma este înființată în anul 2021.
Conform termene.ro, firma a raportat, pe 2021, o cifră de afaceri de 3,4 milioane lei și un profit de 293.417 lei, la un singur salariat. Mai mult, sediul social este pe strada Ghețarilor nr. 2, din București.

Asociat unic este Ionuț Mădălin Mavriche, care este și administrator al companiei.

Ionuț Mădălin Mavriche mai apare în 8th Note Publishing SRL, Forward Music Events SRL, Măgura Events SRL, Haine Altfel SRL, World Wide Entertrainment SRL, Forward Sport SRL, Cibo e Vino SRL, 8Th Note Copyrights SRL, Hustle Festival SRL.

Compania mai are o atribuire publică cu Primăria Craiova, în octombrie 2022, pentru organizare de evenimente culturale, pentru suma de peste jumătate de milion de lei, cât și alte 9 cumpărări directe  cu mai multe instituții publice. Tot anul acesta, în luna august, compania a organizat Festivalul Zilele Lacului Techirghiol” ediția XXIV, un contract de 168.000 lei.
 
La Târgul de Crăciun este amplasat și un patinoar pentru care Primăria plătește  firmei din Constanța, SC Macht 1 Kart Palas SRL, 321.300 de lei cu TVA, vezi secțiunea „citește și".

Macht 1 Kart Palas SRL
 
Firma are sediul în Constanța, în Satul de Vacanță și are ca obiect de activitate „Bâlciuri și parcuri de distracții”.

Așa cum menționam mai sus, asociații companiei sunt Traian Vasea (80% din acțiuni) și Claudia Mihalcea (20% din acțiuni) care are și calitatea de administrator.

În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 834.968 lei, profit de 28.415 lei și un număr de 8 angajați.

Traian Vasea și Claudia Mihalcea mai figurează și în Mach 2 Amuzament SRL iar femeia mai este asociat și administrator și în Mamaia White Tower SRL dar și în Snec SRL.

Potrivit www.termene.ro, Macht 1 Kart Palas SRL nu a mai derulat alte contracte din achiziții publice.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Pregătirile sunt în toi la Târgul de Crăciun de la Constanța! Roata, amplasată în fața intrării Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” (GALERIE FOTO+VIDEO)

Licitații publice Una dintre firmele familiei Vasea amenajează patinoarul din Parcul Teatrului „Oleg Danovski″ din Constanța (DOCUMENT)

Primăria Constanța a desemnat câștigătorul contractului care va aduce artiștii de la Târgul de Crăciun de la Constanța (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii