Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul român al Apărării, la Chișinău de Ziua Independenței Republicii Moldova

ro

27 Aug, 2016 17:34 2393 Marime text
Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a asistat, astăzi, la Chișinău, la ceremoniile organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenței Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat al MApN, în Piața Marii Adunări Naționale, ministrul Motoc a depus o jerbă de flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și a asistat la parada militară, în cadrul căreia au defilat și un pluton de militari ai Brigăzii 30 Gardă din București, precum și un detașament format din membri ai asociației de reconstituire istorică "Tradiția Militară", echipați în uniforme ale Armatei Române din timpul Primului Război Mondial.

Ministrul Apărării Naționale a avut convorbiri cu omologul său moldovean, Anatol Șalaru, context în care au fost abordate subiecte privind situația de securitate din regiune și perspectivele relațiilor de cooperare.

"Ambele părți au exprimat angajamentul pentru consolidarea relațiilor de colaborare în domeniul apărării, atât în plan bilateral, cât și pe dimensiunile raporturilor Republicii Moldova cu NATO și UE, cei doi oficiali fiind în acord în ceea ce privește obiectivele și viziunea asupra dezvoltării acestor relații", precizează MApN.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii