Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatul dezbate, mâine, legea privind reducerea CAS

ro

17 Aug, 2014 15:39 1604 Marime text
Parlamentarii dezbat, mâine, legea privind reducerea CAS la angajator, cu cinci puncte procentuale. Senatul este prima cameră sesizată. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că legea va rămâne în forma iniţială, potrivit digi24.ro.
 
Legea care prevede ca CAS-ul să fie redus a fost dată de Gvern în iunie și urmează să se aplice de la 1octombrie. Parlamentul a adoptat legea la începutul lunii iulie, iar toate partidele au declarat că o susţin. Președintele Traian Băsescu s-a împotrivit.
„Liderii marilor formaţiuni politice de la putere şi de la opoziţie sunt la fel de iresponsabili şi mincinoşi. Clamează reducerea CAS-ului şi vor băga ţara în criză”, a declarat Traian Băsescu, scrie digi24.ro.
 
Şeful statului a trimis legea înapoi la Parlament pe 23 iulie şi a cerut să fie respinsă. Apoi a venit  vacanţa parlamentară. Astfel,  a trecut aporape o lună şi nu s-a întâmplat nimic cu această lege. În urma presiunilor Opoziţiei, a fost convocată o sesiune extraordinară pe ultima sută de metri a vacanţei parlamentare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii