Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul stomatolog din Constanța, care avea nevoie urgent de un transplant de rinichi, a murit. Împlinise doar 38 de ani

ro

23 Jun, 2018 18:54 57774 Marime text
Medicul stomatolog din Constanța care avea nevoie urgentă de un transplant de rinichi, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut pe Facebook de rudele acestuia care au mulțumit tuturor care i-au ajutat în ultyimii ani. 

”Familia anunță cu durere trecerea în neființă a prietenului vostru Liviu Daniel Iordăchescu, astăzi la ora 12:45. Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături sau aproape de el în ultimii ani!” - este mesajul transmis de rudele medicului. 

Daniel Iordăchescu, un medic stomatolog din Constanța, care a împlinit 38 de ani pe 2 iunie, bolnav cronic de la 14 ani, avea urgentă nevoie de un transplant de rinichi!  
 
Din cauza afecţiunilor, Daniel a renunţat la profesie.
 
De curând, Daniel a găsit donator, iar prietenii lui s-au mobilizat pentru a aduna banii necesari pentru operaţia de transplant.

Daniel Iordăchescu avea nevoie de 45000 de euro pentru a incepe o noua viata. Atata il costa tratamentul de transplant de rinichi in Turcia.
 
Din păcate, astăzi, la ora 12.45, inima medicului stomatolog a încetat să mai bată. 

Sursa foto: Facebook

Citește și: 

Daniel are nevoie de ajutorul nostru! Un medic stomatolog cunoscut în Constanţa are nevoie urgentă de un transplant de rinichi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dr Umair MALLICK 25 Jun, 2018 14:04 Omul curajos care a luptat pentru viata lui ani de zile sperand si straduind in mod continu. Omul care a avut puterea sa accepte orice provocare impus de sistemul acesta putrezit de corputie si de nepasare. A fost primit in ultima lui zi in Spitalul Joudean din Brasov la sectia de reanimare sa fie tratat de catre medici cu aceasi cruditate si nepasare cu care se lovea zi de zi in jurul lui dar peste care trecea cu curaj in inima si zambet pe buze, doar ca de data aceasta nu a mai avut ocazie sa se ridice impotriva insensibiltatii, apatiei, neglijentei si delasarii. Sa l odhineasca Dumnezeu in pace si sa usureze durerea celor care sufera ca el in acest sistem ranced si putrezit.
  • Dragos 25 Jun, 2018 01:46 Suntem lasi ....mi'a fost doctor acum multi ani tin bine minte ca mi'a terminat lucrarea am plecat on italia si i'am trimis banii dupa un an !!! Un om dulce de zahar extraordinar ...imi pare rau extrem de rau plâng că si bărbat si deplâng faptul că pt o mana de bani nu s'a reușit ținerea în viața a unei persoane care în viața doar a oferit...si mi'e sila , mi'e sila chiar si de mine care în loc să ajut am zis lasa ca trimit la salariu ...mi'e sila de noi si de mine ....Dumnezeu sa te odihnească!!! Un om extraordinar
  • Vasilică Vînă 24 Jun, 2018 16:36 Din pacate traim intr-o tara condusa de o clasa politica incapabila total sa asigure cetatenilor sai minimul de conditii de sanatate si nivel de trai, politicieni care isi pun interesele proprii inaintea intereselor cetatenilor. Lipsa totala de caracter si profesionalism. Dezgust total, rusine ! Condoleante sincere !
  • Mocanu Florenta 24 Jun, 2018 12:44 Sa le fie rusine celor care ne conduc ,lasa oamenii sa moara cu zile .intreb unde sunt banii nostrii de la sanatate?
  • Cycy 24 Jun, 2018 09:05 Cotizam la sanatate si daca ne imbolnavim suntem lasati sa murim, pt ca nu avem bani sa ne platim tratamentele si transplaturile !
  • Tudor 24 Jun, 2018 06:56 Dragnea.. Acum nu poti sa iti ceri scuze..ca sistemul de sanatate Nu poate asigura o operatie de transplant.. Cand exista donator!.. Persoana asigurata..si Salariu Bunicel pt medic?.. Condoleante..
  • Angela 24 Jun, 2018 02:45 S - a găsit donator si l- am lăsat să moară.De neiertat.De ce nu l- am ajutat la timp?