Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel are nevoie de ajutorul nostru! Un medic stomatolog cunoscut în Constanţa are nevoie urgentă de un transplant de rinichi

ro

30 May, 2018 10:06 21484 Marime text
Daniel are urgentă nevoie de un transplant de rinichi! Daniel Iordăchescu este un medic stomatolog în vârstă de 37 de ani, bolnav cronic de la 14 ani.

Daniel s-a născut în Sinaia. A intrat la Stomatologie, a absolvit facultatea, a lucrat ca reprezentant de vânzări la Antibiotice Iaşi şi, de unul singur, fără să-l ajute cineva, şi-a făcut un nume de dentist în Constanţa.

Din cauza afecţiunilor, Daniel a renunţat la profesie.

Din fericire, Daniel a găsit donator. Acum, prietenii lui Daniel vor să strângă bani pentru operaţia de transplant.
 

"Daniel are urgenta nevoie de un transplant de rinichi ...viata lui depinde de acest transplant! In Romania ,dupa cum bine stiti, lucrurile se misca extrem de lent, sau aproape deloc.Din fericire , Daniel a fost acceptat de o clinica din Turcia pentru intreaga interventie, dar cum toti stim, nimic nu este gratis in lumea asta.Ca sa scurtez povestea, Daniel are nevoie de 45000 de euro pentru a incepe o noua viata. Atata il costa tratamentul de transplant de rinichi in Turcia.

Poate pentru multi este o suma imensa, poate pentru altii inseamna o vacanta extravaganta...pentru prietenul si colegul nostru inseamna o sansa la o viata normala...sau mai bine zis, o sansa la o noua viata.

Ma adresez acum strict colegilor mei de generatie...o generatie de oameni destepti, cu spirit de invingatori, oameni care au reusit sa cladeasca mult din nimic, o generatie de invidiat si de admirat....Eu cred ca NOI, colegii lui Daniel,putem sa il ajutam!

Stiu ca toti avem planuri bine stabilite, familii si copii de care sa avem grija, dar mai stiu un singur lucru: NOI PUTEM! Si pentru ca putem, avem datoria morala de al ajuta pe Daniel!

Sunt convins ca si el ar fi facut acelasi lucru pentru oricare dintre noi!


Doar impreuna putem sa ii daruim lui Daniel ceea ce i se cuvine!
Cu cat ne miscam mai repede, cu atat Daniel se va bucura de o viata normala!
Viata lui Daniel este in mainile noastre!", a scris un prieten pe o pagină de donare.


Puteţi dona aici: justgiving.com

Donaţii în lei: Iordachescu Daniel Cristian (cu mentiunea: donatie Iordachescu Liviu Daniel)
Iban: RO79 RNCB 0209 0444 9013 0001 - cont lei
Bic: RNCB
SWIFT: RNCBROBU
Banca: BCR
Adresa: Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Bucureşti, cod poştal 030016, Romania

Citeşte povestea lui Daniel aici.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 30 May, 2018 13:54 Sa dea Dumnezeu sa se facă sănătos.Cred ca soluția Turcia nu e mai buna decât Romania(București,Cluj)Am multe cunoștințe care au apelat la servicii medicale in Turcia care au avut rezultate proaste.O varianta. Ar fi Austria(AKH,Dobling,Rudolfinehaus),scumpe dar cu rezultate.Sanatate!