Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistratul SIIJ Zarafina Puiu, la un pas de eliberarea din funcţie

ro

30 Oct, 2019 15:05 1636 Marime text
Procurorul constănţean Zarafina Puiu, din cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie, propusă pentru a fi eliberată din funcţie. Decizia a fost luată în urmă cu scurt timp de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

În şedinţa de azi, structura pentru magistraţi a CSM a decis „înaintarea către preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţia de procuror a doamnei Puiu Zarafina, procuror la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a neacordării avizului pentru menţinerea în funcţie după împlinirea vârstei de 65 de ani“.

Decizia Secţiei pentru procurori a CSM a venit azi pe fondul admiterii recursului său de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi respingerea acţiunii procurorului Zarafina Puiu împotriva avizului negativ primit de la CSM.

Citeşte şi:

Procurorul Zarafina Puiu a pierdut la Curtea Supremă procesul pentru menţinerea sa în funcţie, ca procuror al Secţiei Speciale


Procurorul constănțean Zarafina Puiu, de la Secția Specială, în atenția Înaltei Curți


Procurorul Zarafina Puiu nu a primit avizul pentru menținerea în funcție la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii