Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Zarafina Puiu nu a primit avizul pentru menținerea în funcție la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

ro

13 Jun, 2019 18:41 2140 Marime text
CSM informează că Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a acordat avizul anual pentru menținerea în funcție, după împlinirea vârstei de 65 ani, a Zarafinei Puiu, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție. 

Potrivit Luju.ro, refuzul CSM a venit în momentul în care procuroarea Puiu Zarafina lucra la dosarul șefului DNA Constanța Andrei Bodean, pe care tocmai îl făcuse suspect, astfel că s-a speculat că mutarea CSM a avut că scop tocmai îngreunarea acestei cauze și protejarea implicită a lui Bodean.

De asemenea, există și alte personaje care se bucură de plecarea procurorului Puiu Zarafina din SIIJ. Unul dintre ele este chiar un membru CSM pe care Puiu Zarafina îl ancheta. Este vorba despre procurorul Cristian Mihai Ban, membru în Secția pentru procuror a CSM, adică structura care a pus punct prezenței lui Puiu Zarafina la SIIJ.

Articolul integral poate fi citit pe  Luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii