Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Constanţa, la datorie

ro

18 Nov, 2016 09:31 1548 Marime text
În perioada 19-20 noiembrie, peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa,  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate,  pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
Sâmbătă vor fi asigurate măsuri de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele   H.C. Farul Constanţa şi C.S.U. Târgovişte, eveniment sportiv ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 13.00.

În aceeaşi zi, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi la Ovidiu, unde vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul II şi Petrolistul Boldeşti, începând cu ora 14.00.

Tot sâmbătă,  jandarmii vor fi prezenţi şi la Cernavodă, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Sport Cernavodă şi C.S. Modelul Călăraşi, eveniment sportiv ce va avea loc începând cu ora 14.00

Duminică, între orele 10.00 – 15.30, va fi asigurată ordinea publică la competiţia de atletism „Constanţa Stairs  Challenge”,  eveniment sportiv ce va avea startul pe faleza Esplanada.

Tot duminică, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanţa, unde se va disputa meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi A.C.S. Spartac Bucureşti începând cu ora 13.00, dar şi partida de baschet masculin dintre echipele Baschet Club Athletic Constanţa şi CSM Steaua, cu începere de la ora 16.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii