Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul României se pregăteşte să ia o decizie! Piaţa asigurărilor RCA, vizată

ro

03 Aug, 2016 22:57 1787 Marime text

Executivul condus de Dacian Cioloş anunță că în perioada următoare vor avea loc discuții cu reprezentanții Consiliului Concurenței legate de piața asigurărilor RCA și vor fi centralizate și analizate mai multe date furnizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Potrivit unui comunicat al Guvernului, viceprim-miniștrii Vasile Dîncu și Costin Borc s-au întâlnit astăzi, la Palatul Victoria, cu reprezentanții Uniunii Naționale a Transportatorilor din România (UNTRR), dar şi cu reprezentanţi ai ASF pentru a discuta situația tarifelor de primă RCA, la solicitarea transportatorilor rutieri de marfă și de persoane. 

"Oficialii guvernamentali și-au arătat deschiderea la dialog pentru găsirea unor soluții optime la aspectele semnalate de transportatori. În acest sens, în perioada următoare vor fi centralizate și analizate mai multe date furnizate de ASF și, de asemenea, vor avea loc discuții și cu reprezentanții Consiliului Concurenței legate de piața asigurărilor RCA", arată comunicatul Guvernului României.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii