Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Energy Report GSP, controlat de miliardarul Gabriel Comănescu, îşi deschide filială la Moscova

ro

14 May, 2013 07:33 2881 Marime text
Nu doar companiile ruseşti sau din fosta URSS intră în România ci şi invers. Un exemplu în acest sens este entitatea românească Grup Servicii Petroliere, ale cărei contracte în teritoriul fost sovietic sunt deja de notorietate, una dintre cele mai cunoscute firme pentru care prestează lucrări compania lui Comănescu fiind chiar gigantul rus Gazprom. În a doua jumătate a lunii aprilie, GSP a hotărât deschiderea unei filiale în Moscova, pe strada Vavilova nr.9, una dintre străzile de business ale capitalei Rusiei.
Firma controlată indirect (prin Upetrom) de miliardarul Comănescu şi-a ales deja şi director pentru filiala din Moscova. Directorul este Luca Alexandra Vladimirovna, în vârstă de doar 25 de ani.
Sursa: energyreport.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei 20 May, 2013 09:08 Merita respect acest om de afaceri! Faptul ca lucreaza pentru rusi si pentru GAZPROM inseamna ca este un partener al lor, un om de incredere, ceea ce este foarte important! Nu e de mirare ca Luca Alexandra VLADIMINROVNA este sefa firmei acolo! Presupun ca este o tanara domnisoara de viitor cu conexiuni interesante. Pe langa comentariile rautoacioase, zic ca trebuie sa-i dam CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI...
  • aaa 20 May, 2013 01:12 nu e fata(nepoata)cuiva, e doar desteapta!!!
  • Vox Dei 14 May, 2013 13:56 Eu ma bucur ca GSP se extinde un Rusia dar nu inteleg cum au angajat ca sef o persoana de 25 ani.Probabil ca este capabila Dra Vladimirovna sau este fata (nepoata ) cuiva cu putere in zona ... asta daca cineva crede ca GSP nu s-ar descurca in domeniul " power broker " :)