Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numărul creditorilor a trecut de 400 Se cere insolvența GSP Offshore SRL, administrată de Gabriel Comănescu. Dosarul, amânat pentru finele lunii mai

ro

14 Apr, 2024 17:00 1570 Marime text
 
 
  • SC GSP Offshore SRL a fost fondată în septembrie 2016, se ocupă de activități de servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale, are sediul pe Șoseaua Pipera-Tunari, din Voluntari, județ Ilfov, iar ca asociați apar GSP Offshore B.V., cu 99.9 %, și GVC Investment B.V., cu 0.1, ambele din Țările de Jos.
  • Ca administrator apare Comănescu Gabriel Valentin.
  • Creditorii sunt persoane fizice dar și persoane juridice, lista completă a acestora poate fi citită accesând link-ul dosarului AICI https://portal.just.ro/118/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11800000000232886&id_inst=118
 
 
Tribunalul Constanța a fixat un nou termen în dosarul 8580/118/2023 în care se cere intrarea în insolvență a GSP Offshore SRL, cu sediul în Ilfov, administrată de omul de afaceri Gabriel Valentin Comănescu.
 
Conform datelor furnizate de portalul instanțelor de judecată, numărul creditorilor în acest dosar a depăsit cifra de 400.
 
Tribunalul a fixat noul termen pentru data de 28 mai 2024, pentru a se depune înscrisuri.
 
Creditorii sunt persoane fizice dar și persoane juridice, lista completă a acestora poate fi citită accesând link-ul dosarului AICI
 
Despre GSP Offshore SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 14 aprilie 2024, SC GSP Offshore SRL a fost fondată în septembrie 2016, se ocupă de activități de servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale, are sediul pe Șoseaua Pipera-Tunari, din Voluntari, județ Ilfov, iar ca asociați apar GSP Offshore B.V., cu 99.9 %, și GVC Investment B.V., cu 0.1, ambele din Țările de Jos.  
 
Ca administrator apare Comănescu Gabriel Valentin.  
 
GVC Investment B.V. mai apare în Texrom Well Management SRL.
 
Comănescu Gabriel Valentin  apare în Vega Turism SA, Comproiect 92 SA, Industria Mundum SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL. Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Vega Offshore SRL, Vega Travel International SRL, Green County SRL , Upetrom 1 Mai Trading SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, Redivivus Energy S.R.L. , Redivivus Green Farm S.R.L., Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Forasol S.R.L, Providence Energy S.R.L., Texrom Well Management S.R.L., GSP Power S.R.L., Gino-Impex SRL , GSP Downstream S.R.L, HR Expert-Support Solutions SRL, Corona Crewing SRL și în Euro Shipping Logistic SRL.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
V&V Maritime SRL cere insolvența GSP Offshore SRL, iar o persoană fizică pe cea a Grup Servicii Petroliere SA
 
Fabrica de apă de la Crîngu se vinde pe bucăți
Licitație la fiscul din Constanța pentru valorificarea bunurilor firmei Izvor M.D.Crîngu SRL, deținută de familia Comănescu (DOCUMENT)


 
Constanța
Trei persoane fizice cer insolvența Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV)!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii