Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se luptă în instanță pentru recuperarea restanțelor financiare Fratele Feliciei Ovanesian, printre foștii angajați neplătiți de afaceristul Gabriel Comănescu!

ro

05 Mar, 2024 17:00 4177 Marime text
⦁ Magistrații de la Tribunalul Constanța au amânat pronunțarea în dosarul 2042/118/2023, aflat pe rolul secţiei I civile în materie de litigii de muncă și care are ca obiect acţiune în constatare
⦁ Reclamant în dosar este Radu Virgil Ovanesian, fratele avocatei Felicia Ovanesian, fost city-manager al municipiului Constanța iar pârâți sunt GSP Offshore SRL și Navymar Shipping Limited SRL
⦁ Următorul termen a fost stabilit de instanță pentru 18.03.2024
⦁ Fratele fostului city-manager al municipiului Constanța vrea să recupereze restanțele financiare din perioada în care a lucrat la companiile controlate de Gabriel Comănesc
⦁ Mai mulți angajați sau foști angajați ai GSP Offshore, s-au adresat instanțelordupă ce nu și-au primit salariile de mai multe luni, unii chiar de mai mulți ani
⦁ În situația asta ar fi sute de actuali sau foști salariați


Magistrații de la Tribunalul Constanța au amânat pronunțarea în dosarul 2042/118/2023, aflat pe rolul secţiei I civile în materie de litigii de muncă și care are ca obiect acţiune în constatare.

Reclamant în dosar este Radu Virgil Ovanesian, fratele avocatei Felicia Ovanesian, fost city-manager al municipiului Constanța iar pârâți sunt GSP Offshore SRL și Navymar Shipping Limited SRL.

Următorul termen a fost stabilit de instanță pentru 18.03.2024.

Fratele fostului city-manager al municipiului Constanța vrea să-și recupereze restanțele financiare din perioada în care a lucrat la companiile controlate de  Gabriel Valentin Comănescu.

Mai mulți angajați sau foști angajați ai GSP Offshore, s-au adresat instanțelordupă ce nu și-au primit salariile de mai multe luni, unii chiar de mai mulți ani. În situația asta ar fi sute de actuali sau foști salariați.


Despre GSP Offshore SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma Termene.ro, societatea GSP Offshore SRL, cu sediul în Ilfov, a fost înființată în anul 2016.
Firma se ocupă cu activități de servicii anexe extractiei petrolului brut și gazelor naturale.

Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 697.965.053 lei, profit de 16.433.406 lei și 632 angajați.

Gsp Offshore SRL se ocupă de activități de servicii anexe extractiei petrolului brut și gazelor naturale, iar ca acționar apar Gsp Offshore BV, cu 99.9%, și GVC Investment B.V., cu 0.1%, din Țările De Jos.

Administratorul companiei este Gabriel Valentin Comănescu , ocupant al locului 31 în topul Capital, cu o avere estimată la 220-280 milioane de euro, cu afaceri în exploatarea de petrol.

De altfel, Comănescu este proprietarul Grup Servicii Petroliere (GSP Offshore).

Comănescu mai apare și  în Vega Turism SA, Comproiect 92 SA, Industria Mundum SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Vega Offshore SRL, Vega Travel International SRL, Green County SRL, Izvor M.D. Cringu SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, Redivivus Energy SRL, Redivivus Green Farm SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Forasol SRL, Providence Energy SRL, Texrom Well Management SRL, GSP Power SRL, Gino-Impex SRL, GSP Downstream SRL, HR Expert-Support Solutions SRL, Corona Crewing SRL, Euro Shipping Logistic SRL, GSP Offshore SRL dar și în UGM Energy Trading SRL, aflată în faliment.
 
În trecut, Comănescu Gabriel Valentin a figurat în Emicom International SRL, Global Operation SRL, Clubul Casa cu Lei SA, Algoritm Consult SRL, Romanien Production And Trading Company SA, R.P.T. Oil SRL și în R.P.T.Grup SRL, radiate.
 
Navymar Shipping Company LTD, asociat în Vega Offshore SRL  

Asociații Vega Offshore SRL sunt Navymar Shipping Company LTD, cu sediul în Cipru, reprezentată de Gabriel Valentin Comănescu, deţinând 23,997% din capital, și Gabriel Valentin Comănescu, asociat deţinând 76,003%.

SC Vega Offshore SRL se ocupă de transporturi aeriene de pasageri, are sediul social pe Șoseaua Pipera - Tunari, Voluntari, județ Ilfov, și este administrată de Glăvan Dana – Claudia, din București.

Pentru anul 2022, Vega Offshore SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 61.985.973 de lei și un profit net de 2.662.898 de lei.
Potrivit Termene.ro, Vega Offshore SRL apare cu puncte de lucru în Mihail Kogălniceanu și în Năvodari, județ Constanța.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Firme Constanța Felicia Ovanesian este numită administrator în firma Lara Agricultura SRL

Licitații pentru vânzarea de acțiuni deținute de Navymar Shipping Company Limited în societatea Vega Turism (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii