Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana refuza sa supuna votului solicitarea lui Mihailescu de a face parte din Comisia de Regulament

ro

17 Mar, 2010 17:18 824 Marime text

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a susţinut azi că nu va supune votului solicitarea senatorului independent, Şerban Mihăilescu, de a se introduce pe ordinea de zi cererea independenţilor ca acesta să facă parte din Comisia de Regulament.

Geoană a motivat faptul că solicitarea lui Mihăilescu este nefundamentată şi neconstituţională. "Poziţia mea faţă de momentele precedente nu s-a modificat. Din punct de vedere al deciziilor clarificatoare ale CCR algoritmul politic după care se face repartizarea în Biroul Permanent şi a prezenţei şi ponderii în comisiile permanente este cea de la începutul legislaturi, deci din momentul alegerilor din 2008. Din punctul meu de vedere această solicitare este în afara Constituţiei şi este neregulamentară." a susţinut Geoană în momentul în care i s-a solicitat supunerea la vot a solicitării lui Şerban Mihăilescu.

La rândul său, senatorul independent a spus că nu s-a referit "la probleme legate de algoritm şi de comisii". "M-am referit la o comisie specială care nu intră în algoritm", a spus Mihăilescu, referindu-se la Comisia de Regulament.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii