Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi vor fi validate candidaturile depuse Alegeri la Universitatea Ovidius din Constanța pentru Senat

ro

20 Feb, 2024 12:26 1098 Marime text
  • Marți, 20 februarie vor fi validate candidaturile cadrelor didactice și a studenților care doresc să ocupe un loc în Senatul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa.
  • Pe data de 29.02.2024 va avea loc ședinţa de Constituire a Senatului Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, în care se va alege preşedintele și vicepreşedinţii Senatului.
 
 
Potrivit Calendarului privind desfășurarea alegerilor la nivelul Senatului Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, luni, 19 februarie, cadrele didactice care doresc să facă parte din Senatul Universităţii și-au depus candidaturile.
 
De asemenea, și studenţi și-au depus la BESF Biroul electoral studenţesc la nivel de facultate dosarele de candidatură pentru ocuparea unui loc în Senatul Universităţii Ovidius. Candidaturile au fost validate, azi, 20.02.2024.
 
Marți 21.02.2024, vor fi alese cadrele didactice şi de cercetare care vor face parte din Senatul Universităţii. Pe data de 22.02.2024, este programată alegerea studenţilor în Senatul Universităţii.
 
Vineri, 23.02.2024, urmează al doilea tur de scrutin pentru alegerea cadrelor didactice în Senatul universităţii în situaţia în care primul tur a fost invalidat sau există balotaj, dar și al doilea tur de scrutin pentru alegerea studenţilor în Senatul universităţii în situaţia în care primul tur a fost invalidat sau există balotaj. Alegerile vor fi validate între 23-26.02.2024.
 
Pe data de 27.02.2024, doritorii își pot depune candidaturile la BEC pentru funcția de preşedinte/vicepreşedinţi al/ai Senatului.
 
Pe 29.02.2024 va avea loc ședinţa de Constituire a Senatului Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, în care se va alege Preşedintele și Vicepreşedinţii Senatului Universităţii „Ovidius“ din Constanţa.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
 Oficial de la CNI: Stadiul lucrărilor la noul cămin studențesc al Universității „Ovidius“ din Constanța au ajuns la 70%
 
Prezentare pentru elevi și studenți la Universitatea Ovidius din Constanța. Participă și militari americani și români
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii