Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate Liviu Mocanu, varianta UNPR pentru CJAS Constanţa

ro

02 Oct, 2015 14:13 3207 Marime text
 
 
 
Președinții caselor județene de asigurări din toată țara au fost schimbați din funcție în urma unui ordin ce a fost semnat de șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Chiurchea.
 
În cazul în care UNPR a urma să preia aceste funcţii în teritoriu, la nivelul judeţului Constanţa, preşedintele progresiştilor, George Lipoveanu, ne-a declarat, în exclusivitate, că:  „Acum e brambureală mare la CNAS. Avem propuneri, doar să ne bage lumea în seamă şi pe noi. Pentru funcţia de director al CJAS Constanţa îl vom susţine  pe actualul director al Spitalului Municipal Mangalia Liviu Mocanu,  care a mai ocupat această funcţie. Acesta este membru al UNPR de doi ani. Îmi este şi prieten foarte bun“.
 
Reamintim că ordinul semnat de șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate Vasile Chiurchea îi vizează pe toți șefii din teritoriu.  La Constanţa, funcţia este ocupată de Dragoş Poteleanu care, în prezent, este în concediu medical.

„Nu ştiu nimic. Sunt în concediu“, ne-a răspuns printr-un sms Dragoş Poteleanu. Demiterile s-ar fi făcut de luni pe marţi, peste noapte, iar principalul motiv ar fi că indicatorii de performanţă a managementului s-au schimbat, după introducerea în sistem a cardului naţional de sănătate, a precizat purtătorul de cuvânt al CNAS, Mihaela Tănase.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii