Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antuanela Dancu, șef serviciu în cadrul Primăriei Municipiului Constanța contestă decizia de pensionare

ro

05 Nov, 2023 17:00 8701 Marime text
  • La începutul lunii noiembrie, pe rolul secției I civilă a Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul cu nr. 7443/118/2023, în materie de asigurări sociale
  • Obiectul dosarului este  contestaţie decizie de pensionare formulate de Antuanela Dancu împotriva Casei Județene de Pensii Constanța. Nu s-a fixat moment termen de termen de judecată în dosar
  • Antuanela Dancu este șef serviciu Registratură în cadrul Primăriei Municipiului Constanța
 

 
 
La începutul lunii noiembrie, pe rolul secției I civilă a Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul cu nr. 7443/118/2023, în materie de asigurări sociale.

Obiectul dosarului este o contestaţie la decizie de pensionare formulată de Antuanela Dancu împotriva Casei Județene de Pensii Constanța, ceea ce denotă că fie se pregătește să se pensioneze, fie a depus cererea de pensionare și nu este mulțumită de cuantumul calculat de Casa de Pensii.

Momentan, nu s-a fixat moment termen de termen de judecată în dosar.

Antuanela Dancu este șef serviciu Registratură și Relații cu Publicul în cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Vă reamintim în aprilie a.c., primarul Vergil Chițac a emis o dispoziție privind efectuarea unui audit intern de proces în domeniul calității la Serviciul Registratură electronică și management documente. Auditul intern avea ca obiect modul de înregistrare și repartizare a documentelor primite, precum și indentificarea oportunităților de îmbănătățire a activității. Până în acest moment nu se cunosc rezultatele auditului sau dacă aceasta a fost finalizat.
 
Potrivit ultimei declarații de avere completate în mai 2023, Antuanela Dancu deține un teren agricol de 5 ha în localitatea Independența județul Constanța dobândit în anul 1999 prin moștenire și 50% dintr-un teren intravilan de 3000 mp în Constanța, dobândit în anul 2000 prin contract de vânzare cumpărare.

De asemenea, angajata municipalității a menționat în același document că deține un apartament de 60 mp în constanța, moștenit în 1999 și 50% din trei case de locuit, fiecare în suprafață de 266 mp în Constanța, construite în 2007.

Antuanela Dancu are și un depozit bancar deschis în 2022 la BCR în care are 130.000 de lei și un cont curent la Raiffeisen bank deschis în 2010 în care are 85.000 de lei.

La rubrica venituri, Dancu a menționat salariul primit de la Primăria Constanța de 83.027 lei, un comision primit de la Safety Broker de 56.713 lei dar și pensia soțului, fostul șef al IPJ Constanța, cms. șef Constantin Dancu în valoare de 118.332 lei.
În declarația de interese, Antuanela Dancu a menționat calitatea de acționar la Oil Terminal SA (n.r. 2550 acțiuni) dar și calitatea de membru al SLSAP Constanța.
 
Sursă foto: Facebook
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și:

Declarații de Avere Constanța. Antuanela Dancu, șef serviciu în cadrul Primăriei Municipiului Constanța deține un apartament și trei case de locuit (DOCUMENTE)

Audit în Primăria Constanța. Este vizat Serviciul Registratură și Management Documente
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii