Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Jeaca a revenit din concediu la fix. A preluat mandatul de prefect al judeţului Constanţa

ro

02 Aug, 2018 14:20 4111 Marime text
Dumitru Jeacă a primit ordinul de numire în funcţia de prefect al judeţului Constanţa, ne-au precizat surse din cadrul Instituţiei Prefectului. Acesta a deţinut până astăzi funcţia de subprefect alături de Levent Accoium, reprezentantul Uniunii Democrate a Turcilor.
În ultima perioadă, Jeacă s-a aflat în concediu medical, însă a revenit la birou la sfârşitul lunii iulie, la fix cât să preia mandatul de prefect al judeţului Constanţa.
Potrivit ultimei sale declarații de avere, Dumitru Jeacă deține un teren agricol de 2,5 ha în județul Constanța, dobândit în anul 2008 prin moștenire. Conform propriei declarații, Dumitru Jeacă nu are interese.
Potrivit CV-ului, din 2014 Dumitru Jeacă a fost manager de zonă Constanța în cadrul Companiei Naționale Loteria Română SA. În trecut, 2011 – 2014 a fost director regional pentru societatea Total Post Constanța, iar în perioada 2005 – 2009 a fost director regional vânzări B2B la Delta Distribution SA. În perioada 1999 – 2005 Jeacă a lucrat ca ofițer operativ la UM 0764 Constanța. 
La capitolul studii, Jeacă a trecut în CV că în perioada 1995 – 1999 a fost la Academia Națională de Informații, Facultatea de Psiho-Sociologie unde a obținut diploma de licență în domeniul Socio-Psiho-Pedagogie – Brevet Ofițer de Informații. Între 2002 – 2004 a făcut un master „Legislație Maritimă” la Universitatea Maritimă Constanța, Facultatea de Navigație și Transport Naval. De asemenea, mai are o diplomă de licență în științe economice și un master în contabilitate expertiză și audit obținute la Universitatea „Spiru Haret” din Constanța.
Precizăm că noul prefect al judeţului Constanţa, Dan Dumitru Jeacă nu a putut fi contactat. Totodată, facem menţiunea că pe pagina de internet a Prefecturii nu este postată nicio declaraţie de avere a noului demnitar. Şi mai mult, la nivelul Prefecturii Constanţa nu există un cabinet constituit, după ce vechea echipă şi-a încetat activitatea o dată cu fostul reprezentant al Giuvernului în teritoriu, Ioan Albu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii