Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:10 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-a terminat procesul pe fond între primăria Constanța și fostul prefect al județului. Avem decizia magistraților!

ro

27 Oct, 2021 00:00 1275 Marime text
  • Primăria Constanța se judecă cu fostul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă pentru desfiinţarea acoperișul unei cazemate dezafectate situată la limita plajei Trei Papuci din muncipiul Constanța
  • Completul de judecători de la Judecătoria Constanța, a admis cererea Primăriei Constanța și obligă pârâtul să desfiinţeze lucrările executate, în termen de 2 luni de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri
  • Decizia nu este definitivă, cu apel în 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Constanţa, sub sancţiunea nulităţii

 
Primăria Constanța se judecă cu fostul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă pentru desfiinţarea acoperișul unei cazemate dezafectate situată la limita plajei Trei Papuci din muncipiul Constanța.
 
Este vorba despre dosarul nr. 23870/212/2020 pe rolul secției civile a Tribunalului Constanța, având ca obiect autorizare desfiinţare lucrări (legea 50/1991).
 
După mai multe amânări, completul de judecători de la Judecătoria Constanța, a admis cererea Primăriei Constanța și obligă pârâtul să desfiinţeze lucrările executate, în termen de 2 luni de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.
 
Totodată, instanța a autorizat Primăria Constanța să efectueze aceste lucrări, pe cheltuiala pârâtului în cazul neîndeplinirii obligaţiei de către acesta.
 
Decizia nu este definitivă, cu apel în 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Constanţa, sub sancţiunea nulităţii.
 
Potrivit portalului instanțelor, deocamdată, fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu nu a formulat recurs la decizia instanței de fond.
 
Vă reamintim, acesta nu este singurul proces dintre cele două părți În luna iulie a.c., Primăria Constanța a făcut recurs în procesul 34745/212/2018, secția a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, în materie de contencios administrativ şi fiscal, cu obiect anulare act administrativ constatare nulitate absolută contract de locaţiune.

În acest al doilea dosar, Primăria este recurent reclamant iar Aurel Bandraburu și Dumitru Jeacă sunt intimați pârâți.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cazemata de pe plaja Trei Papuci din Constanța, deținută de familia fostului prefect Jeacă, generează un nou proces

Primăria Constanța se judecă cu fostul prefect Jeacă pentru o cazemată dezafectată de pe plaja Trei Papuci
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii