Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:06 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la SRI la Prefectură via Consiliul Județean Constanța. Dumitru Jeacă, director al Direcției de Turism (documente)

ro

29 Apr, 2020 00:00 3992 Marime text

Fostul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă susținut concursul pentru funcția de director executiv al Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Potrivit site-ului CJC, Jeacă a fost notat la proba scrisă cu 89,50 puncte iar la interviu a primit 82,20 puncte, vezi secțiunea “documente”.
Ambele probe de concurs au fost susținute pe 27 aprilie la sediul administrației județene iar din comisie au făcut parte numai angajați ai CJC. Jeacă nu a avut contracandidat. Potrivit fișei postului, directorul executiv  coordonează activitatea Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate , aprobă și coordonează elaborea documentațiilor cerute pe domeniul de activitate, propune, iniţiază, organizează şi participă nemijlocit la proiecte de dezvoltare durabilă şi manifestări cu caracter turistic și cultural.

Fostul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Constanța din decembrie 2019. Jeacă a fost transferat de la primăria Medgidia, de la serviciul de Protecție Civilă direct la Consilului Județean Constanța, în cadrul Serviciului Analiză Strategică și Creșterea Competitivității (Intelligence Competitive).
În ședința de Guvern de pe 10 decembrie 2019, Dumitru Jeacă a fost demis din funcția de prefect al județului Constanța.
 

Citește și:

Fostul prefect, Dumitru Jeacă se pregătește să devină directorul Direcției de Turism din cadrul Consiliului Județean (documente)

Traseul unui fost ofițer SRI Cariera, averea și interesele prefectului județului Constanța, Dumitru Jeacă, și o firmă pierdută pe drum (documente)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii