Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subprefectul Ionuţ Done ar putea rămâne pe funcţie sprijinit de ALDE

ro

13 Dec, 2019 00:00 3680 Marime text

În şedinţa de Guvern de marţi, Dan Jeacă a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului Constanţa. Până la numirea unui alt reprezentant al Guvernului în teritoriu, subprefectul Ionuţ Done asigură interimatul.


Viitorul prefect al judeţului Constanţa va fi numit până la Crăciun. Propunerea oficială făcută de PNL pentru funcţia de prefect este Sergiu George Niculescu, însă şi Ionuţ Done are şanse să rămână în Prefectură, cu sprijinul ALDE, formaţiune care pe fondul negocierilor politice de la nivel central va primi câteva posturi atât în ministere, cât şi la nivel de prefecturi şi instituţii deconcentrate din ţară.


Cu toate că liderii ALDE nu au confirmat susţinerea pe Done, acesta din urmă a afirmat că a primit mai multe telefoane din partea unor membri ai partidului mai sus menţionat care s-au declarat mulţumiţi de activitatea sa şi i-au transmis că îl vor susţine să rămâne pe funcţie.
Și PMP vrea să numească un subprefect la Constanţa, dar decizia va aparţine în final Guvernului, după ce vor fi tranşate negocierile politice.


Cel de-al doilea post de subprefect al judeţului Constanţa aparţine UDTR, care, prin vocea preşedintelui, Osman Fedbi, a precizat pentru cotidianul nostru că vor să continue cu Ali Șenol la Prefectura Constanţa.


Citeşte şi:

Prefectul Dumitru Jeacă, demis de Guvernul Orban. Iată cine va ocupa funcţia de prefect interimar la Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii