Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la persoane bănuite de furt de prelate care acopereau vagoane de marfă

ro

19 Nov, 2016 16:19 1276 Marime text
Ieri dimineaţă, poliţiştii de la Transporturi au descins la locuinţele unor persoane, bănuite că ar fi sustras, din triajul unei staţii CF, prelate care acopereau vagoane de marfă. Trei persoane sunt acum cercetate pentru furt calificat.

La data de 18 noiembrie, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Teleorman, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Roşiorii de Vede şi luptători de acţiuni special, în baza mandatelor emise de Judecătoria Roşiorii de Vede, au efectuat trei percheziţii la domiciliile a trei persoane. Acestea sunt bănuite că, în această lună, din triajul Staţiei CF Roşiori Nord, ar fi sustras două prelate cauciucate, cu care erau acoperite două vagoane încărcate cu grâu.

În urma percheziţiilor au fost găsite prelatele, fiind totodată puse în executare trei mandate de aducere la sediul poliţiei, a celor trei, în vederea audierii.

Prejudiciul cauzat se ridică la 8.000 de lei.

Cei trei sunt acum cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii