Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa iese din nou în stradă "Vrem o ţară pentru toţi, nu guvern de hoţi!"

ro

13 Nov, 2014 14:27 2233 Marime text
Sute de constănţeni anunţă că mâine şi poimâine vor să iasă din nou în stradă, pentru a protesta împotriva lui Victor Ponta.
 
Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a acestui eveniment, organizatorii anunţă că punctul de întâlnire va fi Parcul Primăriei la ora 16:00. Apoi se va pleca în marş, după ce se va strânge un număr mai mare de persoane, pe traseul Primărie-Dacia-Casă de Cultură-Republica-Primărie. Astfel se vor acoperi câteva din arterele principale ale oraşului.
 
„La Primărie ne vom întoarce în jur de 18:30, poate 19:00, depinde când plecăm şi cum ne vom mişcă, unde va începe protestul oficial anunţat în toată ţară la ora 18:00. Aşa că, ori ne adunăm de pe drum ori ne întâlnim în faţă Primăriei, oricum va fi, ne vedem acolo!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.
 
„Ţin să menţionez că toţi participanţii la acest eveniment nu fac parte dintr-un partid sau organizaţie, sunt cetăţeni ce doresc să aibă un cuvânt de spus pentru drepturile lăsate prin testament în `89. Indiferent de cine va ieşi la putere , vrem să le arătăm acestora că România nu mai doarme şi nu mai pleacă capul şi că dacă lucrurile vor continuă că şi până acum, vom ieşi din nou în stradă!! Vrem să le arătăm că ne-am săturat şi am prins glas la nivel naţional! Că poporul român are VOCE!! «Vrem secţii de votare, peste hotare!», «Vrem o ţară pentru toţi, nu guvern de hoţi! »”, se mai arată în mesajul transmis.

Sursa foto: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii