Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Desfășurare impresionantă de forțe la meciul de baseball România-SUA (galerie foto+video)

ro

12 May, 2018 10:44 3687 Marime text
Polițiștii și jandarmii sunt la datorie astăzi, la stadionul „Portul“ din Constanţa unde se va desfășura ediţia a doua a Trofeului Jackie Robinson la baseball, în care se vor întâlni, ca şi anul trecut, echipa României și formaţia Statelor Unite ale Americii, reprezentată de militarii americani din baza Mihail Kogălniceanu.

Evenimentul este organizat de Ambasada SUA în România, Federaţia Română de Baseball şi Softball, Primăria Constanţa şi SNSPA.

Sursa foto și video: ZIUA de Constanța

Imagini de la eveniment Gică Hagi, aplaudat de jucătorii celor două formații când a aruncat prima minge la meciul de baseball România - SUA. Ce i-a spus primarul Decebal Făgădău (galerie foto+video)

UPDATE Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)

Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)

Imagini de la eveniment Constanța. România a învins iar echipa SUA la baseball. Cine le-a înmânat învingătorilor Trofeul "Jackie Robinson" (galerie foto+video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii