Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, licitație de peste jumătate de milion de euro! Ce condiție trebuie să respecte participanții (DOCUMENT)

ro

28 May, 2023 16:27 1599 Marime text
  • Gazele sunt pentru centralele termice de la Incinerator Port Constanța, Centrul de Perfecționare Pârâul Rece (județul Brașov), Stadion Portul Constanța, Clădire Administrativă Mangalia, Port Constanța Sud, Portul Vechi + Portul Nou Constanța.
  • Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 iunie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a scos la licitație un contract de peste jumătate de milion de euro, compania intenționând să cumpere gaze naturale.
 
„Ofertantul trebuie să facă dovada că a furnizat gaze naturale, în ultimii 3 ani, la nivelul a cel puțin unui contract. - Îndeplinirea cerinței se va confirma de către Operatorul Economic Ofertant prin completarea în DUAE (răspuns) a Listei principalelor livrări de produse similare din ultimii 3 ani“, este condiția din anunțul CN APM SA Constanța.
 
Contractul ce va fi încheiat are o valabilitate de 12 luni, urmând ca gazele să alimenteze centralele termice pentru Incinerator Port Constanța, Centrul de Perfecționare Pârâul Rece (județul Brașov), Stadion Portul Constanța, Clădire Administrativă Mangalia, Port Constanța Sud, Portul Vechi + Portul Nou Constanța.
 
Informațiile privind contractul au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice astăzi, 28 mai 2023, și se precizează că achiziția vizează „Furnizarea cantității de 9.025 MWh, astfel: - consumatori tip C1: 675 MWh, - consumatori tip C2: 2.000 MWh - consumatori tip C3: 6.350 MWh“.
 
Valoarea totală a contractului este estimată la 2,8 milioane de lei (peste 564.000 de euro, la cursul actual), iar perioada de furnizare a gazelor este 1 august 2023 – 31 iulie 2024.
 
Contractul va fi atribuit în urma unei licitații deschise, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 iunie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până pe 26 septembrie 2023.
 
„Ofertantul trebuie să facă dovada că a furnizat gaze naturale, în ultimii 3 ani, la nivelul a cel puțin unui contract. - Îndeplinirea cerinței se va confirma de către Operatorul Economic Ofertant prin completarea în DUAE (răspuns) a Listei principalelor livrări de produse similare din ultimii 3 ani“, se mai arată în anunțul CN APM SA Constanța.
 
Persoanele care dețin funcții de decizie din cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța:
1.   Administrator – Suryan-Omar Dede
2.   Administrator – Elena Vlad
3.   Administrator – Dan-Alexandru Catană
4.   Administrator – Adrian-Daniel Gavruță
5.   Administrator – Cătălin Diaconu
6.   Administrator – Constantin Chirilă
7.   Director General– Florin Vizan
8.   Director General Adjunct– Florin Goidea
9.   Director Executiv – Mihai Teodorescu
10. Director Financiar – Daniela Șerban
11. Director Juridic – Tănase Iulian Pepi
12. Director Sucursale – Emil Sorin Banias
13. Sef Serviciu Achizitii Publice – Hermina Bectemir
14. Sef Birou Control Financiar Preventiv- Adrian Stănciuc
15. Serviciul Achizitii Publice - Aurelian Lită
16. Coordonator Sucursala Energetică Port – Victor Radu Botescu
17. Șef Compartiment Tehnico-Economic Sucursala Energetică Port – Sebastian Subțirică
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind organizarea licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii