Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:55 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Au sosit containerele la Spitalul militar mobil, ridicat pe stadionul „Portul” Constanța! (galerie foto+video)

ro

27 Mar, 2020 15:56 3542 Marime text
 Au sosit containerele la Spitalul militar mobil, ridicat pe stadionul „Portul” Constanța!

Lucările la spitalul militar mobil, unde vor fi trataţi pacienţii care prezintă cazuri uşoare şi medii de infectare cu COVID-19, au început deja.

Spitalul va amplasat pe stadionul Portul din municipiul Constanţa.

"În urma consultărilor, specialiştii MApN au luat decizia ca acesta să fie ridicat pe stadionul Portul Constanţa. Unitatea temporară va fi dotată cu un aparat Real Time PCR, pentru a efectua testări pacienţilor. De altfel, este important de precizat că unitatea mobilă va funcţiona cu monospecializare, fiind dedicată tratării cazurilor de coronavirus”, a declarat, acum câteva zile, prefectul judeţului Constanţa.
 

El a precizat că medici şi personal medical militar vor fi detaşaţi pentru funcţionarea acestui spital, care va reduce din presiunea exercitată pe Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.
 
Medici şi personal medical militar vor fi detaşaţi pentru funcţionarea acestui spital, menit să reducă din presiunea exercitată pe Spitalul de Boli Infecţioase. Geniştii şi topografii din MApN au inspectat deja locul desemnat pentru amplasare.

Țin să le mulțumesc celor din Ministerul Apărării Naționale, care nu au ezitat să ne sprijine și sunt sigur că o vor face necondiționat, pentru binele comun al tuturor românilor!”, a transmis prefectul județului, George Niculescu.


Ti-a placut articolul?

Comentarii