Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)

ro

12 May, 2018 11:10 4484 Marime text
Ambasadorul SUA în România, Excelența Sa Hans Klemm, a ajuns la stadionul Portul din Constanța, la partida de baseball România - SUA, contând pentru ediția a doua a Trofeului Jackie Robinson.

Este prezent și primarul Constanței, Decebal Făgădau, iar printre invitați se numară și ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran.

Prima minge a meciului va fi aruncată de Gică Hagi, cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc.

UPDATE: Imnul Național al României și al SUA au fost intonate, ca și înaintea partidei de anul trecut, de constănțeanul David Andrei Burlacu (13 ani), elev în clasa a 6-a la Școala Spectrum. În 2015, David Andrei a participat la acțiuni artistice în SUA, în 2017 în Australia, iar în acest an va merge în Germania, Belgia și Olanda.

UPDATE: Ca și anul trecut, partida demonstrativă i-a revenit formației României. Scorul, identic și el cu cel din 2017, 7-2! 

Sursa foto și video: ZIUA de Constanța

Citeste si:

Imagini de la eveniment Gică Hagi, aplaudat de jucătorii celor două formații când a aruncat prima minge la meciul de baseball România - SUA. Ce i-a spus primarul Decebal Făgădău (galerie foto+video)

Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)

Constanța. Desfășurare impresionantă de forțe la meciul de baseball România-SUA (galerie foto+video)

Imagini de la eveniment Constanța. România a învins iar echipa SUA la baseball. Cine le-a înmânat învingătorilor Trofeul "Jackie Robinson" (galerie foto+video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii