Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducea, în Mangalia, un autoturism neînmatriculat și a fost implicat într-un accident rutier

ro

16 Jun, 2019 14:37 3156 Marime text
La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Ostrov, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 21.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Mangalia.  Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soladat doar cu pagube materiale.
 
La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Topalu au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Crișan din județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
 
La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii