Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul şef Popa, ales membru în Consiliul profesoral al Facultăţii de Drept

ro

26 Jan, 2012 00:20 1436 Marime text
Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa şi-a ales astăzi Consiliul profesoral. Printre cei 11 profesori aleşi să facă parte din organul colegial de conducere al facultăţii se numără decanul facultăţii, prof. univ. dr. Ana Stăiculescu, fostul procuror general al Parchetului Curţii de Apel Constanţa, magistratul Marian Alexandru, dar şi comisarul şef George Popa, fost comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în prezent şef birou în cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sur priza 26 Jan, 2012 17:27 Oare cand vor avea timp sa faca si cercetare si sa predea? In pauzele de masa?.... Nu pot decat sa le urez:... la mai multa spaga. Prietenii stiu de ce....
  • admirator 26 Jan, 2012 00:51 Felicitari Dle. Popa,sant un mare admirator al dumneavoastra. Imi place de dumneavoastra deoarece santeti o persoana foarte calma,linistita si c o cultura generala peste maxim.Va doresc succes in tot ceea ce intreprindeti in cariera dumneavoastra si tocmai de aceea sper ca o sa votati schimbarea in UOC.
  • Marian 25 Jan, 2012 20:29 Am fost studentul domnului Popa.Bravo lui!!! Un tip cult care avea cursuri foarte interesante.