Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cine este constănţeanul implicat în evenimentul feroviar de la Feteşti

ro

17 Jan, 2013 15:32 1519 Marime text
Şoferul betonierei, care a decedat în urma impactului cu trenul de călători care circula pe ruta Fereşti - Buzău, se numeşte Marian Hăraban, este din Constanţa şi are 41 de ani.

Reamintim că în această dimineaţă, un tren de călători care circula pe ruta Feteşti-Buzău a deraiat, în oraşul Feteşti, judeţul Ialomiţa, după ce a lovit o autobetonieră, la trecerea peste calea ferată, şoferul maşinii decedând în urma accidentului, potrivit Oanei Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

Sursa: adevarul.ro

UPDATE

 

Şoferul betonierei lovite de un tren la Feteşti, despre care reprezentanţii CFR afirmau iniţial că a decedat în urma accidentului, este internat în comă la Spitalul Municipal Feteşti, medicii afirmând că bărbatul are multiple leziuni la cap şi că va fi transferat la o clinică din Capitală.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, declara că şoferul betonierei şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, bărbatul, care rămăsese prins în cabina betonierei, a fost scos din maşină de către un echipaj de descarcerare, el fiind în stare foarte gravă.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal "Anghel Saligny", aflându-se în comă, după ce a suferit politraumatisme la cap şi la coloana cervicală, a declarat managerul Spitalului Municipal din Feteşti, medic Stelian Barcari..

"Şoferul este în comă de gradul II şi III, postraumatică, a fost stabilizat de către medicii noştri şi urmează să fie transportat la o clinică de neurochirurgie din Capitală", a declarat managerul Spitalului Municipal "Anghel Saligny" din Feteşti.

sursa: gandul.info

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii