Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chitac, eliberat temporar pentru o operatie la inima

ro

05 May, 2010 21:37 961 Marime text

Decizia Curţii Militare de Apel de admitere a cererii de întrerupere a executării pedepsei a lui Mihai Chiţac pentru 60 de zile este executorie începând de astăzi şi a fost luată cu majoritate din cei trei judecători, astfel că fostul general poate părăsi azi Spitalul Penitenciar Jilava. Decizia instanţei militare este definitivă.

Instanţa militară a judecat azi cererea de întrerupere a pedepsei a fostului general Mihai Chiţac, ca urmare a admitererii anterioare a recursului şi a reţinerii dosarului spre rejudecare.

La dosarul cauzei, INML a depus un ultim răspuns, cerut la termenul anterior de instanţă, potrivit căruia operaţia la inimă pentru care s-ar cere eliberarea nu poate fi efectuată în sistemul penitenciar. De asemenea, la dosar a fost depus un document din care rezultă că fostul general este programat mâine să fie internat în vederea operaţiei.

Judecătorii i-au amintit lui Mihai Chiţac că are obligaţia de a nu părăsi ţara pe perioada celor 60 de zile în care beneficiază de întreruperea executării şi are obligaţia de a se prezenta la instanţă ori de câte ori este chemat şi de a nu deţine arme.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii