Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CL Constanța Aleșii locali vor aproba schimbul unor spații de locuit construite de ANL, dar și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri (DOCUMENT

ro

21 Apr, 2024 16:20 659 Marime text
  • Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CKLM din data de 26 aprilie se află și Proiectul de hotărâre nr. 173/2024 privind schimbul unor locuințe pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța.
  • Proiectul inițat de primarul Vergil Chiţac are avizele Comisiilor de specialitate nr. 3 şi nr. 5.


Consiliul Local Constanța este convocat în ședință ordinară, în Sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, vineri, 26 aprilie, de la ora 10:00. 

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare se află și Proiectul de hotărâre nr. 173/2024 privind schimbul unor locuințe pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța. Proiectul inițat de primarul Vergil Chiţac are avizele Comisiilor de specialitate nr. 3 şi nr. 5.

Potrivit proiectului de hotărâre propunerea schimbului de locuințe pentru  Cheval Sande intervine ca urmare a solicitărilor repetate privind schimbul de locuintă formulate de sus-numita (însărcinată în prezent cu al doilea copil), având în vedere faptul că aceasta ocupă, împreună cu membrii familiei sale, respectiv sotul și flul minor, în vârstă de 3 ani, cu contractul de închiriere nr. 600/21.11.2017, valabil până la data de 10.11.2028, locuința din strada Zefirului nr. 26, BI. 0B4, ap. 7, formată dintr-o cameră și dependințe, în suprafață de 37,40 mp.

Propunerea schimbului de locuință pentru  Niculescu Ștefan-Mihai intervine ca urmare a solicitărilor repetate privind schimbul de locuință formulate de sus-numitul, având în vedere faptul că aceasta ocupă, împreună cu membrii familiei sale, respectiv soția și fiul minor, în vârstă  de 1 an, cu contractul de închiriere nr. 3535/15.03.2018, valabil până la data de 21.12.2027, locuința din strada  Brizei nr. 1E, BI. OB4, et. 2, ap. 14, formată dintr-o cameră și dependințe, în suprafață de 36,63 
mp. 

Luând în considerare analizarea solicitărilor persoanelor cu vârste de până la 40 de ani, care îndeplinesc criteriile de acces pentru repartizarea locuintelor de tip A.N.L., din cele construite pentru tineri, în regim de închiriere, și ca urmare a faptului ca un număr de 2 locuințe au devenit vacante în perioada de exploatare, în baza procesului-verbal nr. 24211 din data de 25.03.2024 al comisiei de repartizare a locuințelor construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, se propune spre dezbatere și aprobare Consiliului Local, actualizarea Iistei de priorități cu un numar de 110 solicitări cu criterii de acces îndeplinite, conform ordinii de ierarhizare a solicitanților cu vârsta de 35 ani+60 de luni, în vederea repartizării locuințelor pentru tineri construite prin programele A.N.L. destinate închirieri, situate pe raza municipiului Constanța.

În temelul art. 136 alln 8) lit. b), s-a întocmit prezentul raport ce însoțește proiectul de hotărâre privind schimbul unor locuințe pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța, spre a fl supus spre dezbatere și aprobare Consiliului local al municipiului Constanța. 

În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre la care facem referire.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ședință CL Constanța: Consilierii locali discută despre acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical al Spitalului de Boli Infectioase Constanţa (DOCUMENT)

Se modifică organigrama, statul de funcții și Regulamentul de organizare și funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii