Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:48 23 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce proiecte au fost aprobate de CL Năvodari în şedinţă extraordinară

ro

25 Feb, 2012 00:10 817 Marime text

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei a convocat, azi 24 februarie 2012, de la ora 16.00, Consiliul Local în şedinţă extraordinară pentru a dezbate şi supune spre aprobare un număr de 40 de proiecte trecute de votul comisiilor de specialitate. Astfel, primul punct înscris în convocatorul întâlnirii s-a referit la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2012, pentru ca la următorul punct aleşii locali să discute despre contul de execuţie bugetară pentru anul 2011.

De asemenea, tot la capitolul fonduri, primarul Matei a propus CL decontarea a 25% din taxa de şcolarizare şi cazare pentru Matei Diana Eugenia, studentă la University of East Anglia din Norwich, Marea Britanie.

În plan local, edilul a solicitat vot consilierilor pentru unele modificări la HCL nr.13/27.01.2011 privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Cantina Socială şi Centru de zi în localitatea Năvodari – reabilitare şi modernizare” şi, de asemenea, pentru HCL nr.14/27.01.2011 privind aprobarea participării oraşului Năvodari cu proiectul „Cantina Socială şi Centru de zi în localitatea Năvodari – reabilitare şi modernizare” şi a cheltuielilor legate de implementarea acestuia în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Mai mult decât atât, tot la capitolul dezvoltarea infrastructurii oraşului, Nicolae Matei a propus şi modificări la HCL nr.122/24.05.2011 privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru proiectul „Îmbunătăţirea accesului între municipiul Constanţa şi platforma industrială Năvodari prin lărgirea şi modernizarea Bulevardului Mamaia - Năvodari”, dar şi modificarea HCL nr. 142/24.05.2011 privind participarea oraşului Năvodari la proiectul sus menţionat şi a cheltuielilor legate de implementarea acestuia.

La proiectul nr. 11 din convocatorul întâlnirii a fost aprobată propunerea primarului privind modificarea HCL nr.235/25.11.2010 privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Construire centru de afaceri” şi participarea oraşului la cheltuielile legate de implementarea acestui proiect derulat de administraţia Năvodari prin POR 2007 – 2013.

Pe ordinea de zi au mai fost discutate şi aprobate proiecte ce ţin de inventarierea bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al oraşului, vânzări şi schimburi de terenuri, precum şi prelungirea unor termene de obţinere a autorizaţiilor de construire. De asemenea, au mai fost aprobate mai multe repartizări de locuinţe sociale şi au fost atribuite denumiri unor străzi nou create care nu figurau în nomenclatorul stradal al localităţii. Totodată, CL Năvodari a discutat şi despre bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2012 al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL.

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii