Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți de acord cu înființarea unui pasaj rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța?

ro

17 Mar, 2024 17:00 859 Marime text
  • Municipalitatea a solicitat de la APM Constanța acord de mediu necesar realizării unui pasaj rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu.
  • În ianuarie 2024, Municipalitatea a atribuit prin cumpărare directă trei studii aferente obiectivului de investiții pasajul rutier denivelat la intersecția Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu.


Primăria Municipiului Constanța intenționează să construiască un pasaj rutier denivelat, la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu.

În acest sens Municipalitatea a solicitat de la APM Constanța emiterea acordului de mediu necesar pentru realizarea obiectivului de investiții - Realizare pasaj rutier denivelat la intersecția Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu”,  propus a fi amplasat  pe Bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Pentru elaborarea documentației tehnico-economice, Municipalitatea a alocat 2 milioane de lei. De asemenea, în luna ianuarie 2024, Municipalitatea a atribuit prin cumpărare directă trei studii aferente obiectivului de investiții pasajul rutier denivelat la intersecția Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu.

Astfel, studiu topografic aferent va fi realizat de Monolit Enterprise SRL pentru suma de 129.000 lei fără TVA. Studiul geotehnic atribuit lui Geotech Dobrogea SRL- 128.000 lei fără TVA,  iar verificarea tehnică de calitate a documentatiei tehnico-economice aferenta obiectivului de investitii „Pasaj rutier denivelat la intersectia Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu” va fi realizat de Energie Urbană RSGROUP SRL- 125.000 lei fără T.V.A.

În 2022 a fost realizat un studiu de trafic, în scopul îmbunătățirii mobilității pe Bulevardul Tomis, pentru evaluarea sistemului de circulație existent și identificarea principalelor deficiențe.

În acest sens, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și:

Cumpărări directe: O firmă, controlată de Constantin Emilian Calotă, consilier local la Sectorul 2 București, a semnat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

Expert Proiect 2002 SRL revine în clientela Primăriei Constanța și va proiecta un pasaj rutier la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii