Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Se lucrează intens, în apropiere de City Park Constanța. Traficul este îngreunat

ro

19 Mar, 2024 13:13 758 Marime text
Reconfigurarea intersecțiilor din municipiul Constanța continuă, iar cu câteva zile înainte de implementarea sensului unic pe străzile Adamclisi și Suceava, se lucrează inclusiv la modernizarea intersecției de la City Park Mall, intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja.

De altfel, astăzi, 19 martie 2024, lucrătorii efectuează modificări pe strada Soveja, fiind îngreunat traficul rutier pe aceste artere din cauza prezenței utilajelor. Zilele trecute s-a lucrat și la aducerea la nivel a gurilor de canalizare în această zonă pentru fluidizarea drumului.



Așa că șoferii care traversează această zonă trebuie să se îmbarce cu răbdare pentru că timpii de așteptare la intersecție sunt mai ridicați.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii