Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Boc ne-a felicitat pentru toleranta"

ro

18 Dec, 2009 00:59 1320 Marime text

Democrat-liberala Maria Stavrositu a declarat în cadrul emisiunii Subiectul Zilei de la CTV că preşedintele PD-L, Emil Boc a felicitat echipa de la Constanţa pentru toleranţa de care au dat dovadă în timpul campaniei electorale, dar şi pentru rezultatele foarte bune avute în urma acesteia.

„Emil Boc ne-a felicitat pentru că ne-am dovedit o echipă puternică, care nu poate să fie călcată în picioare, care a dovedit că poate să facă performanţă", a declarat PD-L-ista.

Afirmaţiile au venit în contextul în care preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Mircea Banias a propus Biroului Permanent Judeţean reducerea numărului de membri din BPJ, fără a respecta prevederile statutului. „Mircea Banias a făcut multe abuzuri", a spus parlamentarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 29 Dec, 2009 16:10 Dar mai exista Constanta TV? Eu nu mai am in grila de programe de la RDS CTV si am crezut ca s-a inchis. Apropos... atunci intrebarea: voi pentru cine functionati ca televiziune? trebuia pentru telespectatori.....
  • fara nume 25 Dec, 2009 16:19 ctv ul a fost scos cumva din grila de programe a RCS? inseamna ca au capotat din nou.... nu ca pana acum are fi facut ceva.... Se apropie sfarsitul... din nou?????