Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au vrut să fure un container, dar au fost prinși

ro

14 Jul, 2012 21:24 1090 Marime text

Sâmbătă, 14 iulie a.c., ora 13.30, jandarmii din Medgidia au fost sesizaţi telefonic despre faptul că în depoul C.F. Medgidia, mai multe persoane sustrag componente metalice din interiorul unui container.

La faţa locului, echipajul de intervenţie a observat două persoane care ieşeau dintr-un container şi aveau asupra lor două filtre de ulei metalice, în greutate de aproximativ 15 kilograme fiecare. La vederea jandarmilor cei doi au fugit, dar au fost prinşi după aproximativ 100 de metri.

La câţiva metri de container, jandarmii au mai găsit şapte filtre metalice pe care respectivii apucaseră să le scoată pentru a le duce la domiciliul aflat la 100 de metri.

Cele două persoane, Ştefan D., de 50 ani şi L.D., de 12 ani, din localitate, au declarat că doreau să vândă componentele metalice pentru a face rost de bani.

Celor doi le-au fost întocmite actele premergătoare pentru faptele de pătrundere în zona de siguranţă feroviară, distrugere şi furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii