Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au scos cu penseta bani dintr-un bancomat din Constanţa

ro

12 Sep, 2012 16:05 1242 Marime text
Miercuri, la ora 01.50, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie, care se afla în patrulare pe strada Ştefan cel Mare în dreptul unui ATM aparţinând unei unităţi bancare a depistat doi bărbaţi care au scos din bancomat o suma de bani cu ajutorul unei pensete din metal.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tinerii au folosit un card bancar valid emis de o altă unitate pe numele unuia dintre ei.

Procedându-se la controlul corporal sumar al celor doi tineri, unul în vârstă de 22 de ani şi cel de-al doilea de 20 ani, ambii din municipiul Mangalia, asupra primului a fost găsită suma de 10.000 lei, în bancnote de 5, 10, 50 şi 100 de lei, sumă provenită din bancomatul menţionat.

Cei doi suspecţi au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie în vederea continuării cercetărilor, pentru a se stabili dacă aceştia se fac vinovaţi de comiterea vreunei infracţiuni şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Suma de 10.000 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii stării de fapt şi a împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii