Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial. Simona Halep se poate întoarce pe teren „Binele și adevărul înving mereu” - sintagma de basm transpusă în realitate

ro

06 Mar, 2024 17:00 828 Marime text
  • Revenirea Simonei în circuitul WTA s-ar putea produce în această lună, la turneul din Miami, dar are nevoie de wild-card, fiind ieșită din clasamentul feminin
 
Ieri, 5 martie a.c., Simona Halep, tenismena originară din Constanța, a obținut una dintre cele mai importante victorii din carieră, chiar dacă nu a fost pe terenul de tenis.
 
Fostul lider mondial WTA a primit vestea că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea din circuit de la patru ani la nouă luni. Este o veste cum nu se poate mai bună atât pentru ea, cât și pentru noi, români care ne-am mândrit de-a lungul ultimului deceniu când am văzut-o jucând și când a reușit performanțe de excepție.
 
Cum sportiva deja și-a ispășit cele nouă luni de pedeapsă, din octombrie 2022 (momentul când a fost suspendată) până în iulie 2023, ea se poate întoarce imediat pe teren și să reprezinte România la cel mai înalt nivel din tenis. Ultimul ei meci a fost turneul de Grand Slam de la U.S. Open, pe 29 august 2022.
 
Revenirea Simonei în circuitul WTA s-ar putea produce în această lună, la turneul din Miami, dar are nevoie de wild-card, fiind ieșită din clasamentul feminin.
 
Așadar, rămâne de văzut când o vom vedea din nou pe Simona Halep într-un meci, însă partea importantă este că așteptarea nu mai e atât de îndelungată. Așa cum tenismena scria pe rețelele de socializare după audierile de la TAS, „binele și adevărul înving mereu”. 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Mesajul Simonei Halep la două săptămâni de la încheierea audierilor de la TAS. „Binele și adevărul înving mereu”

Constanța. Victorie mare la TAS Suspendarea Simonei Halep, redusă de la patru ani la nouă luni! Jucătoarea poate reveni în turnee (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii