Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac la mașinile de lux parcate pe strada Mircea cel Bătrân

ro

07 Jan, 2013 12:42 1473 Marime text

Un bărbat a fost surprins de un jandarm în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-un autovehicul.

 Ieri, la ora 14.30, un subofiţer aflat în afara orelor de program şi care se deplasa pe strada Mircea cel Bătrân din Constanţa, în apropierea staţiei de transport în comun a liniei 43, aflată lîngă Centrul Militar Zonal Constanţa,  vizavi de un magazin fast food, a observat o persoană care a spart geamul lateral stanga spate al unui autoturism de teren marca Range Rover, staţionat şi din care aceasta sustrage mai multe bunuri. Jandarmul l-a somat şi a trecut la urmărirea acestuia, mai ales că bărbatul apucase mai multe sacoşe aflate pe bancheta din spate şi o luase la fugă. A fost prins după aproximativ 10 metri şi a încercat să-l lovescă pe militar, pentru a scăpa. Ceea ce nu cunoştea acesta era faptul că jandarmul face parte din subunitatea de intervenţie a inspectoratului, este antrenat special pentru a putea să se apere şi să imobilizeze astfel de persoane.

Andrei Ş., de 44 ani, din Constanţa, cunoscut cu antecedente penale, a fost imobilizat şi preluat de un echipaj de jandarmerie care l-a predat la Secţia 3 Poliţie Constanţa pentru continuarea cercetărilor. Bunurile sustrase, o cutie matriţă Condorrelii, un tort, cozonaci,  mai multe cutii cu bomboane aflate în sacoşe au fost recunoscute de proprietar şi predate acestuia pe bază de proces verbal.  

Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu lase bunuri de valoare la vedere şi să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate.

          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii