Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu „Gabriela Firea n-a avut nicio treabă cu azilele groazei“

ro

20 Apr, 2024 13:46 576 Marime text
Foto: GuvernPremierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că Gabriela Firea "n-a avut nicio treabă cu azilele groazei", iar "nenorocirile" de acolo erau cunoscute, fiind organizat şi "clocit" un atac cu câteva luni înainte ca el să fie numit în fruntea Guvernului, conform Agerpres.ro

"Când am ajuns la guvernare, normal că s-a întâmplat, au început să apară nenorocirile. Nenorocirile respective erau ştiute din februarie, parcă noi am intrat în august, am început guvernul. Ştiţi foarte bine la ce mă refer, la azilele groazei. Din februarie, până am ajuns eu prim-ministru, când în acel moment era şi doamna Gabriela Firea ministru, s-a clocit şi s-a organizat tot acel atac. Astăzi, după nici un an de zile, adevărul a ieşit la iveală. Gabriela Firea n-a avut nicio treabă cu azilele groazei. Marius Budăi n-a avut nicio treabă cu azilele groazei", a declarat Ciolacu, la Piteşti, unde a participat la lansarea candidaţilor PSD Argeş la alegerile locale.


Preşedintele PSD a subliniat că "politica nu este balet", dar "trebuie să ţinem unii la alţii" şi echipa partidului este importantă într-un an electoral.

"Trebuie să învăţăm, fiindcă suntem oameni politici, trebuie să înţelegem că politica nu este balet. Trebuie, în schimb, să ţinem unii la alţi. Fiecare dintre noi, am avut nişte păreri şi am crezut că e mai bine să facem altfel. Cred că, şi acum nu vreau să mă laud, dimpotrivă vreau să vă povestesc din experienţa mea, cred că cea mai mare calitate a mea este că am încercat tot ce este plusvaloare, indiferent prin ce etape am trecut, să ne strângem şi să fim echipa Partidului Social Democrat. Fiecare dintre noi, la un moment dat, avem supărări sau aspiraţii personale. E normal să fie aşa. Dar cel mai important este, când se apropie un an electoral, cum este anul acesta, cu toate rândurile de alegeri, întreaga echipă să fim iarăşi la Partidul Social Democrat şi voi face în continuare acest lucru cu toţi colegii, care au fost şi care îşi doresc să intre în echipa PSD, dar numai cu aceea care aduc o plusvaloare echipei deja formată", le-a spus Ciolacu membrilor PSD.


La lansarea de la Piteşti au participat, printre alţii, Gabriela Firea, Mihai Tudose şi Paul Stănescu. 

Agerpres.ro 

Citește și: 

Portul Constanţa, cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii