Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii DGASPC Vaslui, binecuvântați de arhiepiscopul Tomisului

ro

27 Apr, 2018 07:14 2143 Marime text
Zeci de angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui au fost binecuvântați de către arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, într-o vizită inopinată pe care acesta a făcut-o la biserica aflată în curtea instituției, scrie estnews.ro.

Potrivit sursei citate, prelatul constănțean a fost în județ la Mănăstirea Rafaila, la un monah căruia îi coordonează lucrarea de doctorat.

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a ajuns într-o vizită inopinată, joi, în județul Vaslui, luând prin surprindere o parte din autorități. Prelatul constănțean a fost întâmpinat de prefectul Eduard Popica și condus la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, la invitația preotului de la biserica din curtea instituției, Petru Damian. Aici, IPS Teodosie le-a propovăduit zecilor de angajați adunați în incinta lăcașului de cult despre familia tradițională și marele păcat al avortului, în condițiile în care majoritatea celor prezenți erau femei. De asemenea, arhiepiscopul Tomisului le-a mărturisit credincioșilor că județul Vaslui este mai sărac din punct de vedere al posibilităților financiare ale locuitorilor, însă bogat pe linie spirituală. La finalul întâlnirii, IPS Teodosie i-a binecuvântat pe angajații DGASPC Vaslui.

Ulterior, arhiepiscopul Tomisului s-a dus la Mănăstirea Rafaila, acolo unde, de fapt, trebuia să ajungă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii