Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde slujește în perioada următoare ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

ro

15 Apr, 2024 13:43 616 Marime text

Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 16-18 aprilie 2024 a fost făcut public de către reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Vă prezentăm în rândurile de mai jos programul integral:

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.00, va săvârși Sfânta Liturghie la biserica „Sf. Maria Egipteanca” sau Capela tinerilor, de la intrare în stațiunea Mamaia. Parohia își va cinsti ocrotitoarea pe data de 21 aprilie, când în Biserica Ortodoxă va fi Duminica a cincea din Post, a Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca.

Miercuri, 17 aprilie,

- de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din orașul Hârșova (biserica veche, strada Venus, nr. 13B);
- de la ora 17.00, va oficia Denia Canonului Mare al Sfântului Andrei Criteanul la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
Joi, 18 aprilie, 
- de la ora 6.30, va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 17.30 la ora 18.30, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe pagina de Facebook Centrul Eparhial Tomis, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.



Citește și:

Arhiepiscopia Tomisului câștigă definitiv procesul pentru terenul de la Catedrala Eroilor! Consiliul Local pierde la Curtea de Apel (MINUTA)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii