Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere în serie Cinci răniţi în decurs de câteva ore pe şoselele din Constanţa

ro

04 Jul, 2014 19:44 1227 Marime text
După-amiază cu ghinion pentru mai mulţi şoferi, astăzi, pe şoselele din judeţ. Mai multe accidente s-au petrecut în decurs de patru ore, iar cinci persoane au ajuns în grija medicilor de la Ambulanţă. Din fericire, niciuna dintre victime nu a fost rănită grav. Puţin după orele prânzului, o tânără de 27 de ani a provocat o coliziune spectaculoasă în Murfatlar, chiar pe DN22C. Şoferiţa a efectuat viraj la stânga fără să se asigure, intenţionând să intre pe o stradă laterală, moment în care a fost maşina sa s-a izbit de o alta condusă regulamentar de un tânăr de 24 de ani. Aceasta a pătruns pe trotuar, s-a izbit de un gard şi s-a răsturnat. Ca prin minune, bărbatul a scăpat nevătămat, iar cea uşor rănită a fost tot femeia care a provocat accidentul.
 
O oră mai târziu, un bărbat de 56 de ani a accidentat o tânără de 25 de ani pe strada Baba Novac din Constanţa. Şoferul a executat viraj stânga pe sensul opus de mers. El s-a asigurat înaintea manevrei că nu se apropie o altă maşină, însă nu a observat-o pe femeia care se deplasa pe partea carosabilă şi a acroşat-o uşor. La aceeaşi oră, dar la Hârşova, pe DN2A, din cauza neatenţiei la volan, şoferul unui microbuz care transporta muncitori a intrat într-o autoutilitară care staţiona pe marginea drumului. Impactul nu a fost violent, însă doi dintre pasagerii săi au fost uşor răniţi.
 
Iar un minor în vârstă de 11 ani care circula pe bicicletă a fost, şi el, rănit, după ce o şoferiţă de 29 de ani nu i-a acordat prioritate. Incidentul s-a petrecut într-o intersecţie din localitatea Valu lui Traian.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii