Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța În nici 24 de ore, accidente cu șoferi băuți sau drogați

ro

16 Apr, 2024 13:57 501 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
Trei șoferi au fost testați de agenții de poliție, după ce au fost implicați în accidente rutiere produse la o distanță de doar câteva ore. Unul a ieșit pozitiv la prezența substanțelor psihoactive, iar ceilalți doi au fost găsiți cu alcoolemie. Pe numele acestora a fost deschis dosar penal, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Conform comunicatului IPJ Constanța, luni, 15 aprilie a.c., în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția dintre străzile Baba Novac și Crinului, s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 25 de ani, respectiv 38 de ani.
În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului de 25 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Astăzi, 16 aprilie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 06.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe șoseaua Mangaliei, s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați. Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul unuia dintre ei, fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați. În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul unuia dintre ei au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală, a menționat sursa citată.

Citește și

Accident rutier în Constanța. Două mașini parcate lovite de un șofer băut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii