Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A primit 2.000 de euro sub pretextul că are influență asupra funcționarilor DGFP

ro

11 Apr, 2016 17:34 1865 Marime text
 
Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Prahova au efectuat mai multe audieri ale unor persoane într-o cauză penală privind pe S.D., din comuna Grajduri, județul Iași, cercetat sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de corupție.
 
În fapt, S.D. a pretins și primit de la B.G. suma de 2.000 Euro, sub pretextul că are influență asupra funcționarilor Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Iași pe care-i poate determina să acționeze pentru soluționarea favorabilă a unei situații privind un presupus dosar aflat în lucru la o unitate de parchet privind infracțiuni economice săvârșite de firmele la care acesta este administrator.
 
B.G. a denunțat fapta, procurorul de caz dispunând delegarea ofițerilor de poliție judiciară ai S.J.A Prahova pentru efectuarea actelor de procedură penală, în urma cărora s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de S.D. pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii